ISETEHTUD BOUNTY ŠOKOLAAD


Bounty- Escape with two pieces of paradise. Just nii väidab šokolaadi ametlik hüüdlause. Tükikesed paradiisist on need küll ja kuna pakis on alati kaks batooni, siis saabki kahe tükiga hetkeks reaalsusest põgeneda. Aga šokolaade kodus tehes võib neid valmistada mitu plaaditäit. See tähendab tõelist paradiisi Bounty sõpradele. Esimest korda saabus see kookosenauding müügile 1951. aastal. Nii et Bounty on Snickersist lausa 21 aastat noorem. Kaua tehtud kaunike, ütleksin mina selle peale. Kõige toredam selle retsepti juures on tõsiasi, et vaja läheb ainult 3 toiduainet, veidike aega ja juba ootavadki värsked Bounty šokolaadid söömist. See postitus on jätk minu kodustele snickersitele ning tulemas on veel mitmeid populaarsete maiustuste koduseid versioone. Võite mulle teada anda, milliseid šokolaade võiksin järgmisena katsetada!

Vaja läheb :
1 dl suhkruga kondenspiima
2 dl kookoshelbeid
150 g piimašokolaadi

1. Sega kondenspiima hulka kookoshelbed. Vooli väikesed pätsid ning lase 5-10 minutit külmkapis seista. 
2. Sulata vesivannil šokolaad. Pintselda pätse šokolaadiga, alguses pealt poolt ja külgedelt, aseta 10 minutiks külmkappi tahenema. Seejärel kata maiused šokolaadiga alt poolt. Jäta taas 10 minutiks külmikusse tahenema. Ja juba võibki maiustamisega algust teha!

Sandra